VIUMI: Sponsor van Swim to Fight Cancer in Maastricht

In totaal krijgen in Nederland meer dan 118.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 13 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireert de organisatie om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie. Dit kan op verschillende manieren. Men kan een eigen actie starten voor Fight cancer, deelnemen aan een van hun evenementen, geld doneren of vrijwilliger worden.

Met een organisatieteam van ruim 20 gepassioneerde en betrokken professionals organiseren zij op 5 september aanstaande voor de tweede keer dit zwemevenement t.b.v. kankeronderzoek aan het MUMC+ in Maastricht. Tijdens het eerste event in 2019 hebben ruim 300 zwemmers meer dan €185.000 bij elkaar gezwommen voor kankeronderzoek en dat was een topprestatie.

Dit jaar sponsoren wij met ons systeem VIUMI de live opname van korte live video’s die dienen als interactieve postcard en middel om op social media dit evenement breed te verspreiden en daarmee de aandacht voor kankeronderzoek nog meer uit te dragen. Ons team zet zich vrijwillig in om te zorgen dat iedereen zijn eigen viumi maakt en op social media deelt.

Wij zijn vereerd om een dergelijk evenement te steunen en wensen de organisatie alle succes toe deze zondag!